CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, May 27, 2010

Tensi tau!

*Ini entry rasa marah*

Kenapa byk sangat soalan bila nak minta pegi training yang setahun sekali jer?
Tapi kalo tak pegi training, KPI tak achieve pulak.

Dah kita yg bersusah payah carik quotation, tak terima pulak, nak suruh mintak lagi murah. Malu muka mak ni oiiii!!!
Kalo macam tu, org yg bertanggungjawap lah sila tolong carik yang lagi murah boleh?

Harga tu mmg dalam budget project la! Berapa sangatla harganya!
&*&*^^&*^&*^*&^*&^&*^!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dah..I malas dah nak pikir..

Nasib baik esok cuti..nak berhuhahaha dgn family lagi bagus. 


1 apples:

daddy

Tolak proposal training kita tu pun antara KPI management kita sebenarnya...tu sebab diorang punya KPI sentiasa achieve...hehhehe. Sabar jer laaa...