CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, July 25, 2011

Kids Update

Memang Mummy dah takda masa sangat utk update blog dua tiga menjak ni..Workload yg bertimbun-timbun..tapi peliknya I'm secretly loving it..hahaha..macam ada satisfaction gitu. A lot of new things which are challenging..

Tapi kerja-kerja pun, anak-anak dan family tetap di hati..weekend memang masa utk mereka. Hari Sabtu, panggil maid cuci rumah, lepas tu jalan-jalan sekejap di Alamanda utk beli brg sikit. Hari Ahad, Daddy ada gotong-royong dengan jiran tetangga. Then tengahari pegi rumah adik di Shah Alam utk sesi ramah mesra anak-anak..hehehe..bagi Nazif main dgn kakak Alysa, Abg Azeem and adik Aisy..sementara Mummy, Daddy, adik dan Auntie pegi mencuci mata di GM Klang.

Pose skema..hehehe..amboi happy nya Nazif

So, balik tu, sebagai 'hadiah', belikan diorang sand art ni..This is Nazif's first time..so with Daddy's help ini lah hasilnya...

Nazif's 1st Sand Art..harus capture utk masa depan..
And bila dah nampak camera tu..keluarla macam-macam pose budak-budak ni..

Azeem dan Nazif..may you grow to be best buddies
Pose wajib Nazif

My cheeky lil Naqib..
 

0 apples: