CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, November 09, 2009

So Sleepy...

Although we went to sleep at 10 pm last night, I'm still sleepy.

Nazif did not sleep well last night..kejap..kejap..mengangin..( perghh bau 'semerbak' sungguh) . Yes, being a mommy even when your son fart in his sleep, you got to wake up..very sensitive indeed.

Then he asked for a milk in a bottle..finished his milk, still did not go to sleep..scratched here and there..

At last , he woke up and sat still...
..
..
..
..
..
..
..
..
Ropa-ropanya..nak berak!!



10 apples:

daddy

Nazif makan banyak, keluar pun banyak jugak..hehehe

Baby Lyana

hihi..leh tu bgn poopoo tgh2 mlm..lyana so far lom penah lagi..kalau kentut tgh tido tu, biasalah... hihi

CT

wohohoho...sama mcm humayraa..tp nye die akan bagun dgn hangin tak hengat...pastu sambil nangis tu die ckp "adik bebe...adik bebe...nak bok (cebok)"

ini budak mmg penggeli kalau bebe...

AppleCrux

Daddy : Kadar pembuangan berkadar terus dgn kadar mkn..heheh

Shaf @Baby Lyana : Ini bukan first time..tp kali ni mukadimah panjang

CT: Sama lah Nazif ni..lps pret sikit je terus tunjuk nak gi toilet..

Jiey^Mien

hahhaha.. comelnya..
bgn semata-mata nk poo poo..
=)

applelady

hehe..so far adam lom lagi beyrack memalam...angin2 tu mmg ada lah da...kalu ader ank kecik mmg le, rase cam halimunan je mata nie...hehe

#yeRn#

aaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
lawak la nazif!!hahahahahaahhaahha
sakit perut ucu gelak...hahahaahahah

fauzi-maya

hahah.. mcm cite upin & ipin..yg laki cina tu nak terberak mlm2.. hehehe...

AppleCrux

Jiey : Tu kira okla..ada gak time tido pun poo jugak..

Sufy : Tu lah..bukan senang nak smbg tido balik lps dah terjaga tu kan..

Ucu : Tu tak citer lagi cemana expression muka..lagi hebat you..berpeluh semua siap..

Maya : Ala..tak tgk lagi la Upin Ipin..aku ni mmg tertinggal keter api sikit..

Drama Mama

haha lawak2. u know semalam pun memang my son created history coz it's the first time since he was born, dia poo poo pukul 2-3 pagi. pelik plak kitorang. huhu