CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, October 05, 2009

Cranky, Whining , Crying and the Likes of Nazif Irfan

Yes..my boy nowadays has all the said behavior above.

His behavior certainly tested our patience. Hehe...

If we failed to fulfill his demands, he would get down, rolled on the floor and turned around. Yg best tu, landing baik punya..siap letak kepala slow-slow.

Hai la anak!

12 apples:

daddy

memang sangat menguji kesabaran mummy and daddy...

-hesly-

ala mummy and daddy kan sporting..layankan ajek...

Jiey^Mien

hehhehe.. agaknya ni memang masa diorg nk tunjuk pangai nih..
sama la ngan ian nih..

AppleCrux

daddy : Sabo je la ek..

Hesly : Sporting pun ada max level dia..hehehe..

Jiey Mien : Tu, budak umur gini kan..mmg gitu..sikit2 nak golek..

daddy

hesly: aku tau ko sporting giler..bila nak berumah tangga..boleh la tunjuk skill jaga anak...hehe

Drama Mama

haaa letak kepala slow2 tu yang tak tahan. tahu takut sakit ekekeke..

sama la ngn my irfan, skang kuat merajuk ngn buat perangai tsk tsk tsk takkan nak kena bagi adik kot haha

AppleCrux

Drama Mama: Um..adik..adik..you start dulu lah..heheh

#yeRn#

isk ikot prangai sapa la suka guling2 nih..ahaks!

AppleCrux

Ucu : Ikut perangai awakle Ucu ooii!!

daddy

Tu la..memang sebijik macam Ucu dia. Suka guling2...hampeh la Ucu ni..

milin

LOL! Exactly macam iffah dulu... nak landing tuh slow2 jer dia letak kepala... iffah now dah start kalu tegur jer mula la dia reverse pychology balik "mommy tak sayang iffah, mommy xnak kawan iffah" adoi. pekena org pun ada "taknak kawan mommy! and then dia cakap "saje jer!" haih budak sorang nih!

AppleCrux

Milin : Skrg pening ngan sorang je..lps ni tunggu adik dia plak yer..tp tu la..comeinya 'tak nak kawan dgn mummy tuh'