CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, October 28, 2009

Kesian Anak Mummy!!

My poor baby has been bitten by other children at the nursery..huhuhuhu...


See the red marks? Kesian kan? This is not his first time, its already his second time. So, who's to blame? The child that made this? Anak orang weiii...The care givers? Well partially on them lah..they should monitor the children right..I know this is the risk of sending my son to the nursery..well it could happen any where right? Even at your own home and among the siblings.


My huggable and manja baby..Mummy loves you so much dear. At times I felt like staying at home and just take care of you.

13 apples:

KambingBujang

ala ciannya.. dier suh la gigit balik.. hihih jahatkan..tp yela tgk anak kiter kna gigit, geram tau

Jiey Mien

siyannya..
Smpi camtu skali..
rs nk gi serang je nursery tu..

#yeRn#

makaih besaq nya kene gigit..ni dak kecik ke org besau yg gigit ni??cian bambam..kene blaja karate ke silat r pas ni..huhu

milin

oh dear, Ida... besarnya gigit tuh..cian nazif.. hope he's ok now.. yup the nursery should monitor more closely... since dah dua kali jadik.. they must make sure there'll be no more of this.

hugs,
auntie milin.

Baby Lyana

Ala ciannya...sure nangis kuat gila...kalau Lyana kena, sure mak pak budak tu ke lekuk..tapi knowing Lyana, dia akan lawan balik...anak member2 yg jumpa, kalau dok buli dia, dia tarik jer rambut sampai nangis..hihih

AppleCrux

KambingBujang: Tu lah..mcm nak suruh je Nazif gigit balik..tp nnt kalo dia gigit org lain cemana plak kan..

Jiey : Tu la..nak je tembak sedas dua..tp lidah ku kelu..lagi sedih tgk luka anak..

Ucu : Org bgtau kat Nazif, soh dia jerit kuat2 kalo friend dia gigit. Jgn tak tau budak sorang ni macho giler..tak nangis plak org gigit dia..

Milin: The first time he kena, diorang mmg tak perasan. This time ade sorang perasan, br pagi tadi apologized kat kita..tak closely monitor lah tuh..

AppleCrux

Shaf : Nazif ni alala gentleman la kot..tp hopefully dia lebih defensive lepas nih..

daddy

Masa first time perasan kena gigit rasanya macam digigit banyak kali sebab ada bekas gigi berlapis...tapi budak yg buat kerja ni sudah dikenal pasti oleh cikgunya...harap diorang dapat pantau budak ni.

tie

wahhhh...kesian nazif. yup i know the feeling when we mothers felt that we wanna to stay at home and take care of the kids...

Drama Mama

hoooo...kesiannya! besar bekas tu. ni yang i risau kalau keja and terpaksa hantar anak ke nursery. risau kena gigit dan risau ugak dia yang buli anak orang lain. sebab Irfan ni kasar sikit and we won't be there to monitor pulak tu. huhuhu

AppleCrux

Tie: Ye lah what to do..kena keraskan hati jugakla..

Drama Mama: Yup..nasib baik tgk hari bekas tu dah nak hilang..we also hope Nazif will not jadik mcm budak tu..

applelady

sadis tgk luke tu...sian nazif..btw, mmg kena ajar anak kita cara pertahankan diri, takut kena bully.,..cenggini, kalu teruskan, parah nie...geram rase tgk nazif kena cenggitu, cam rase adm plak tuh...huh...sabor da....mmg kanak2 tgh nakal dah mmg lumrah, but, nursery kena monitor laa..kalu anakku begitu, geramz gaks..

p/s: kena anto nzif ngan adam pi taekwando nie...bunga cepat sket..kalu silat banyak sangat bunge nyer...hehe...anak2 kita ni diplomasi laa..

AppleCrux

Sufy@Apple lady: Ye lah..sadis mmg sadis..tp kena la redha..tu lah dah besar nnt kena gi antor karate ke taekwondo ke kan..