CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, October 14, 2009

Nazif nak pegi School??


My baby who looks all grown up with his new backpack..ececece..control hensem nmpk..

One day while he was playing with his flash card, I saw him took one card and rub it on his head..

Guess what picture he's holding?

Hehe..its a comb! Lawak la hang nih!

And another word that he can speak now is Tantek..which means cantik.!. (Merasalah..tiap2 hari ada Mummy kena puji..)

8 apples:

Drama Mama

haaa irfan jugak pandai cakap tantekk..suka la mama dia haha.

cute betul nazif dah macam budak sekolah dah nampak hehehe

AppleCrux

Drama Mama : A'ah..rasa kembang semangkuk bila anak puji..ekeke

Jiey^Mien

Bila Ian nak puji mama dia neh..
Lambat lagi kot..
:P

#yeRn#

alahai lg kembang la kakak ku yg masih kembang pasni..muahaha

AppleCrux

Jiey : Saya berdoa agar tak lama lagi Jiey!!

Ucu : Weeiii..mana ada kembang aaaa..

daddy

Skrg ni kalau pi shopping Nazif akan pakai backpack dia...dalam tu dia isi toys untuk dimain in case kalau dia boring..hehe

hesly

kak ida..nampak sangat nazif dah berjaya ikut jejak langkah bapaknya iaitu: control hensem..
tu hobi ko kan nizam.. hehehe

jangan marah ye...

daddy

hesly: ala tak payah nak control..cuma maintain jer..hehehe